Telefonnummer Til Google-kontoen // buyu544.com
Thermo Pizza Base | Venture Card Vs Chase Sapphire | Single Rider Tokyo Disneysea | Vers Om Vår Identitet | Svart Hår Med Platinestrik | Bourgogne Barsel | Frcs Vat Return Form | Keratinbehandling Svart Hår

Kontrollér Gmail-innstillingene dine – Administrer.

Informasjon du oppgir til oss. Mange av tjenestene våre krever for eksempel at du registrerer en Google-konto. I forbindelse med registreringen blir du bedt om å oppgi personopplysninger, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer og/eller kredittkort som lagres på kontoen din. Et par trinn kan bidra til å finne en mistet eller stjålet enhet Spør en ekspert fra brukerfellesskapet. Still spørsmål og få råd om funksjoner og innstillinger i Google-kontoen. Besøk brukerfellesskapet for Google-kontoer. Gi tilbakemelding. Rapportér et problem.

Du kan også legge til et telefonnummer i Gmail-profilen din, slik at du har mulighet til å motta en kode for tilbakestilling av passordet ditt via tekstmelding. En av de enkleste og mest pålitelige måtene du kan holde kontoen din sikker på, er å angi et telefonnummer for kontoen. Når du oppretter en Google-konto, gir du oss visse personopplysninger, deriblant navnet ditt og et passord.Hvis du vil, kan du også legge til et telefonnummer og betalingsopplysninger i kontoen din. Du kan også velge å gi oss informasjon selv om du ikke er logget på noen Google-konto, for eksempel kan du oppgi en e-postadresse for å få oppdateringer om tjenestene våre.

Vi bruker denne adressen for å holde kontoen din sikker, hjelpe folk med å finne deg, og sende varsler. Du har alltid kontroll over denne funksjonaliteten via kontoinnstillingene. Du kan legge til et ekstra lag med sikkerhet i Google-kontoen din ved å slå på 2-trinns bekreftelse. Hvis du har slått på 2-trinns bekreftelse, sender Google en adgangskode til mobiltelefonen din når noen prøver å logge på kontoen din fra en ukjent datamaskin. Med din Google-konto får du hurtig adgang til indstillinger og værktøjer, der giver dig mulighed for at beskytte dine data og dine personlige oplysninger samt vælge, hvordan dine oplysninger kan bruges til at få Google-tjenester til at fungere bedre for dig.

Hvis du har glemt Google-kontoen din, er det fortsatt mulig å låse opp kontoen din og få tilgang til informasjonen innenfor. Her er hvordan du kan låse opp Google-konto på din Android telefon. 1. På nettleseren, gå til Google hjemmesiden og prøver å logge på. Du vil mislykkes, men det er bra! Det vil føre deg til neste trinn. 2. Klikk nå på glem passord. Deretter vil den be Gmail-kontoen eller telefonnummeret ditt om å sende passordet, angi en av dem og klikke OK. Etter å ha gjort dette, må du ha mottatt passordet på Gmail eller telefonnummer, bare gå tilbake på innloggingssiden til Google-kontoen din og skriv inn bruker-ID og passordskoden du har mottatt. Logg på – Google-kontoer. Google kan knytte enhetsidentifikatorene eller telefonnummeret til Google-kontoen. Logginformasjon. Når du bruker tjenestene våre eller ser innhold fra Google. Google kan knytte enhetsidentifikatorene eller telefonnummeret til Google-kontoen. Logginformasjon. Når du bruker tjenestene våre eller ser innhold fra Google, kan det hende vi automatisk samler inn og lagrer bestemte typer informasjon i tjenerloggene. Dette kan omfatte følgende.

DeskSMS fungerer på følgende vis: Du installerer appen på telefonen, godkjenner at den får tilgang til Google-kontoen din du må gjerne bruke en annen konto enn den du bruker på telefonen ellers og velger deretter hvordan du vil bli varslet når det tikker inn nye SMS-er. Det er mulig at vi samler inn enhetsspesifikk informasjon som f.eks. maskinvaremodell, operativsystemversjon, unike enhetsidentifikatorer, og informasjon om mobilnettverket, herunder telefonnummer. Google kan knytte enhetsidentifikatorene eller telefonnummeret til Google-kontoen.

Google kan knytte enhetsidentifikatorene eller telefonnummeret til Google-kontoen. Logginformasjon. Når du bruker tjenestene våre eller ser innhold fra Google, samler vi automatisk inn og lagrer bestemte typer informasjon i tjenerloggene. Dette omfatter følgende: detaljer om hvordan du brukte tjenesten, som for eksempel søkeord du har brukt. Når du kobler til Google-kontoen din, kan du aktivere One Touch raskt og enkelt når du betaler. Du kan deaktivere tjenesten når som helst fra kontoinnstillingene dine på. Når du betaler på en ny enhet og nettleser, og er pålogget Google-kontoen din, kan du logge på automatisk på betalingssiden, uten å måtte skrive inn. Om du har husket å sikkerhetskopiere innholdet på din gamle mobil, er det som regel en lek å laste inn dette til din nye. Hvordan du laster inn sikkerhetskopier varierer fra modell til modell. Utgangspunktet for alle er stort sett at den nye mobilen må være tømt for annet innhold.

Scuba Midi Prom Skjørt
Patricia Briggs Masques Series
Palladium Cinema High Point
Farlig Avfallsstasjon I Nærheten Av Meg
1953 Chevy Truck Til Salgs Craigslist
Nbc Bruins Stream
Mappen Som Er Slettet
Ugg Slip On Boots
Engelsk Kalligrafi Bokstaver A Til Å
Hvordan Blir Jeg Kvitt Hodepine
Den Engelske Klubben Vår
Straffeprosesslov Nr. 51 Av 1977
Underlag Javascript Regex
Node Js Query Sql Server
Alle Marvel Skins Fortnite
Bestill Toppik Online
Slik Rengjør Du Rumpa Med Vann
Hjerte Uten Hender
Stink Bug Killer Lowes
Bygg En Bjørn Betal Din Alder Online
Lzc Hvit Zinfandel Rose
Paper Towns John Green Book
Siva Grand Beach Hurghada Tripadvisor
Moda Fabrics 2019
Reager Ruteren Hvis Du Er Logget Inn
Utskriftsfulle Kursive Arbeidsark
Hvis Du River Din Mcl Trenger Du Kirurgi
Lulus Petite Formelle Kjoler
Streets Of Fire Soundtrack
Canon New F1 Review
India Mot Aus 3. Kamp
G64392 Adidas Energy Boost
Tripadvisor Intrepid Museum
Providence Holdbart Medisinsk Utstyr
Introduksjon Til Antikkens Greske Historie
Dove Dusjgel Gel Dypt Nærende
Se Fsn Nord
Amazon Selgers Sentralskatter
Gay And Straight Boys
18v Trådløs Slagnøkkel
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22