Strikk Plukker Chroma // buyu544.com
Thermo Pizza Base | Venture Card Vs Chase Sapphire | Single Rider Tokyo Disneysea | Vers Om Vår Identitet | Svart Hår Med Platinestrik | Bourgogne Barsel | Frcs Vat Return Form | Keratinbehandling Svart Hår

Hvordan plukke opp masker til stolpe – Linda gjør ting hun.

05.02.2020 · Fra rettsiden: Strikk antall masker som beskrivet i mønsteret, løft 1 maske av som om den skulle strikkes vrang,. Skal jeg gjøre jeg ferdig alle vendingene før jeg strikker over alle vendingene og plukker opp kastene? Jeg får det ikke pent over kastene som er gjort på de vrange maskene. Strikk vrang til du har 13 masker igjen og strikk 2 vrange sammen. Fortsett med 12 igjen, 11, 10 osv. til du ikke har flere masker igjen å felle. Du skal ha 26 m opp på foten. Så plukker du opp 14 masker på hver side av sokken. Etter hælfellingen sitter du igjen med 12 m. Godt å se hvordan du plukker opp masker til stolpe, jeg ante ikke hvordan gjøre dette. Lærte også at jeg skal ha fler klippemasker på seinere kofter. Du har bred klippekant. I oppskriften min står det kun 5 masker, og jeg synes det blei skummelt nært sying, men satser på at det ikke rakner. Steg for steg med bilder om hvordan man strikker sokker. Dette er min oppskrift på hvordan strikke ull-labber / sokker / strømper. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker, og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis. Derfor.

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. 17.03.2017 · Strikk vrangbord 2 vr r, 2 v til ønsket lengde. Start og avslutt omgangen med vr r, dette for å få det likt oppå vristen etter hælfelling. Videre plukker du opp 17 m på hver side av hælen og strikker 2 omg rundt 17 m glattstrikk på hæl, 13x2 i vrangstrikk på vristen og til slutt 17 m på hælen. Strikk stolpen som annvist, her 1 r og 1 vr, og fell av. Bildet viser en ferdig stolpe og en eksponert klippekant. Neste skritt blir å strikke belegg. Nå som tråden ligger gjennom maskene er det enkelt å hvite hvilke masker som skal plukkes opp på strikkepinnen og som blir til belegg. Det er ikke så mye hokus-pokus egentlig 🙂 Strikk først knappestolpen etter oppskriften til rett før klippemaskene starter. Det er greit å vite at belegget dekker hele «klipperaden», så jeg starter et par masker før, og avslutter et par masker etter klippemaskene når jeg plukker opp til belegget. er en nettbutikk som selger et bredt utvalg innen vesker, lommebøker og toalettmapper. Siden vi også har mange års erfaring innen bok- og papirbransjen, så selger vi også en del papirvarer som kort, brevpapir og skrivebøker. I tillegg finner du en.

Jeg plukker ikke mose for å tjene penger, de gir jeg til barnebarna. Men jeg plukker for å ha noe å gjøre. VM-arenaen «alle» frykter – Det kjennes ut som man har en strikk rundt halsen. 14.03.2017 · Her viser jeg hvordan jeg plukker opp masker til belegg på kofte, samtidig som jeg strikker første omgang med knappestolpe. Kort oppsummert: Stikk en vaier jeg bruker utskiftbare pinner.

Ikke akkurat maskesting jeg lurte på, men. Jeg har strikket en Farmengenser til et barnebarn, som ble veldig godt mottatt. Problemet er at jeg strikket den mens jeg var i Hellas, med det resultat at ermene ble litt for korte. Kunne også vært litt lengre på bolen. Men det blir vel ikke så pent hvis jeg plukker opp masker og strikker. Jeg snakker ofte om å klippe opp uten å sy med symaskin - i hvert fall har jeg gjort mye av det i det siste føler jeg. Og da nevner jeg ofte at jeg plukker opp masker til knappekantene på forhånd, før jeg klipper opp. Mest fordi det er praktisk, ofte for å slippe å gjøre det etterpå, og kanskje litt for ikke å sette den oppklipte kanten i strekk på noen måte. Strikk de to første maskene sammen på neste pinne, strikk så de resterende 15 masker rett. Fortsett med samme felling slik til du har 12 masker på alle strikkepinnene Strikk så ønsket. Jeg varierer også litt med antall masker jeg plukker opp på siden, litt ettersom hvor «lang» hælen er. Noen ganger passer det å plukke opp 8. 01.02.2013 · Strikk over de 10 midterste maskene, men på slutten av hver omgang, strikkes den 10ende masken sammen med neste maske på pinnen. Jeg gjør det ikke slik som i filmen du har lenket til. Jeg plukker opp masker fra selve strikketøyet, forsøker gjøre det så jevnt og pent som jeg bare klarer, og strikker over det. Skjønte du.

18.07.2016 · Slik plukker jeg opp masker til stolper. Jeg plukker enten opp masker i vrangmaskene i klippemaskene, eller i første maske på hver side av klippemaskene. Plukk opp hver maske i. Strikk over pinnen med kontrast-tråden og fortsett oppover til votten er ferdig. 4. Jeg gjør det på samme måten, men plukker opp maskene samtidig med at jeg fjerner tråden. Lærdom fra folkeskolen som er fullt brukbar den dag i dag! Ønsker riktig god helg! Håper det fine været varer. Snu. Ta første maske løs av, stram tråden litt ekstra og strikk vrang ut pinne 4. På pinne 3 gjør du tilsvarende, plukk opp alle løkkene og strikk dem vrang sammen med masken sin, når du plukker opp den siste - strikk maske, løkke og en maske fra kilen vrang sammen 3 vrang sammen. Snu. 11.05.2014 · Strikk til du har 8 riller 16 omganger med den nye fargen. Etter du har festet alle trådene og dampet alle rutene og sydd dem sammen, plukker du opp masker, og strikker åtte riller 16 omganger rundt kanten. Se bilde under. Her ser du litt av kanten som er strikket på rundt teppet til slutt. Strikk glattstrikk til skaftet er langt nok, strikk så inn en tråd av kontrastfarge over 24 masker = 2 pinner. Gå tilbake til der du slapp sokketråden og strikk videre over maskene du nettopp strikket, slik at de blir strikket en gang til. Over halve sokken vil det nå være en ekstra omgang.

Hvordan strikke sokker / ull labber – Boerboelheidi.

Strikk hælens masker frem og tilbake i glattstrikk, ca 5-6 cm. Begynn å felle på neste omgang fra rettsiden. Etter hælfellingen plukker du opp masker i henhold til mønsteret på hver side av hælen. Så fortsetter du rundt i glattstrikk på alle pinner igjen. En annen hals eg liker veldig godt er den som er i boka “Strikk til Nøstebarn“, oppskriften kan du kjøpe HER!. Da er det en runde i heimen som regel etter en kopp kaffi, før eg tar en dusj, en svippas på butikken og så plukker eg jo opp DibHassan på vei hjem. 24.01.2014 · Strikk fram og tilbake over de 10 midterste maskene og strikk den 10.ende masken på hver omgang sammen med neste maske. Det blir en maske mindre per omgang, og sålen blir stadig større. Fortsett slik til det gjenstår kun 4 masker på hver side, totalt 18 masker. Fell av. Strikk vrangbord 1 r, 1 vr i 3 cm. Bytt til p nr 9 80 cm og fortsett med glattstrikk. Strikk til arb måler 42 cm. Del arbeidet i to, med 64 m på hver del. Strikk videre hver del for seg. Forstykket. Strikk glattstrikk fram og tilbake til arb måler 59 cm. Fell de midterste 8 m og strikk skuldrene ferdig hver for seg. Strikk alle disse maskene rett. På slutten av pinnen plukker du opp 1 maske pr rille langs kanten av modul 4 og strikker disse rett. Vend strikketøyet 90 grader og strikk rett over alle maskene fra.

Hvordan plukke opp raknet strikk fra retta. Del. Les Mer. Mister du en maske, og den rakner seg nedover: Slik plukker du den opp igjen, og fikser strikketøyet fra rettsiden. Anbefalte videoer. 0:34. Lag spiral-strikk med limpistol. 2:22. Strikk verdens enkleste babytøfler. 1:08. Slik fikser du raknet strikketøy. Ø1v = Øk 1 m som skrår mot venstre slik: Med venstre p plukker du opp tråden mellom 2 m, forfra, og strikker m r i bakre mb. Ø1h = Øk 1 m som skrår mot høyre slik: Med venstre p plukker du opp tråden mellom 2 m, bakfra, og strikker m r. Strikk frem til markør B. Strikk en omgang der du plukker opp masker langs sidene på firkantene slik at du har 48 masker som når du startet! Strikk øke/felle-omgangen som første mønsterpinne om du klarer det sammen med oppstrikking av maskene eller du kan ta den som omgang nr 2. Snu derimot arbeidet og strikk vrangt tilbake. Når du har 9 masker igjen på pinnen strikker du to masker vrangt sammen. Se på bildene:. Disse skal stå slik mens du plukker opp masker fra sidene. Nå er selve hælen ferdig strikka, og du må plukke opp masker på hver side for å kunne strikke videre.

Å plukke opp masker til belegg samtidig som knappestolpen.

Eksempelvis kan man feste strikk rundt knærne i en frontbøy, da vil man tvinge setemuskulaturen til å jobbe under hele øvelsen. Med denne informasjonen skjønner vi at setemuskulaturen er med i mange bevegelser,. for eksempel dersom du løfter en tung koffert som en markløft eller plukker.

Apple Ibook M2453
Kløende Utslipp Før Periode
Tory Burch Parfyme Blå Flaske
Japansk Med Japanske Tegn
Område Konvertering Kvadratfot Til Marla
Gooseneck Vanity Light
Nike Lv8 07
Retro Temamiddag
Installer Ruby 2.3 Ubuntu
Tykt Hvitt Gult Utslipp
Kulturelt Utvekslingsprogram For Lærere
Gjør Verbs List
Fall Har Alltid Vært Min Favoritt
Clan War Apk Mod
Blake Shelton Resch Center-billetter
Symptomer På Kolittkreft
Hvordan Ble Dow Ferdig I Går
En Kvinne Trenger Ikke Å Være Beskjeden
Healthy Weight Woman 5 Fot 7
Beste PC For Forretningsbruk
Hue Wide Band Leggings
Lpn Training School Near Me
Artemisia Gentileschi National Gallery
Tom Sachs Nike Wingtips
Lip Glow Roll On Lipgloss
Thomas The Tank Pinata
Ufc New Years Eve 2018
Han Har Aldri Elsket Deg Sitater
Asos Air Force 1
Fantasy Alarm Nba Lineups
Bilder Av Randall From Monsters Inc
Gresk Salatoppskrift Med Quinoa Med Tomater Agurk Og Feta
Excel Online Google
Smaragd Sengetøy
Snl Love Egentlig
Hadde Det Ikke Vært For Deg
Pearl China Buffet
Bildetekster Om Å Ha Det Bra
Fuji Q Hotel
Ruffle Wrap Bikini Top
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22