Oversett Google Til Khmer // buyu544.com
Thermo Pizza Base | Venture Card Vs Chase Sapphire | Single Rider Tokyo Disneysea | Vers Om Vår Identitet | Svart Hår Med Platinestrik | Bourgogne Barsel | Frcs Vat Return Form | Keratinbehandling Svart Hår

En kostnadsfri norsk-khmer-oversetter som kan oversette ord, fraser og setninger. Merk at vår norsk-khmer-oversetter ikke kan oversette mer enn 5.000 tegn om gangen. For å begynne oversettelsen fra norsk til khmer, fyll inn teksten i det øvre vinduet. Den norske teksten vil. Google Translates offisielle brukerstøtte, der du kan finne tips og veiledninger for hvordan du bruker produktet, og andre svar på vanlige spørsmål. Velg de språkene som oversetteren skal arbeide med. Skriv inn eller kopier inn teksten i feltet oppe og trykk på tasten „oversett“. I feltet nede dukker det øyeblikkelig opp en oversettelse av teksten, som du deretter vil kunne merke, kopiere og bruke til det du trenger den til. Oversett tekst i bilder. Du kan oversette tekst i bilder du allerede har tatt. Du kan også ta et nytt bilde i Oversetter-appen og oversette tekst i det nye bildet. Åpne Google Oversetter-appen på Android-enheten din. Hvis det er nødvendig, velger du språkene. Øverst til. Googles gratis tjeneste oversætter på et øjeblik ord, sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog.

Oversett samtaler. Si «Ok Google». Si en kommando som dette: Vær italiensktolk for meg. Hjelp meg med å snakke spansk. Tolk fra polsk til dansk. Kinesisk tolk. Slå på tolkemodus. Hvis du ikke har valgt noen språk ennå, må du velge hvilke du vil bruke. Når du. Gå til Google Oversetter på en datamaskin. Klikk på Dokumenter øverst til venstre. Klikk på Bla gjennom datamaskinen, og finn filen du vil oversette. For å velge språket du vil oversette til, klikk på nedoverpilen øverst til høyre. Klikk på Oversett. Du kan bare oversette dokumenter på. Gjør Google til standard søkeleverandør i nettleseren din, for å få raskest mulig tilgang til Googles søkeresultater. Å bytte er raskt og enkelt. សេវាកម្មឥតគិតថ្លៃរបស់ Google បកប្រែពាក្យ ឃ្លា. Apertium er en fri/åpen kildekode maskinoversettelsesplattform, opprinnelig ment for nærbeslektede språk, men senere utvidet til å håndtere mer ulike språkpar som nordsamisk-bokmål.Plattformen tilbyr. en språkuavhengig maksinoversettelsesmotor; verktøy for å håndtere de språkdata som er nødvendige for å bygge et maskinoversettelsessystem for et visst språkpar, og.

Account Options. Logg på; Innstillinger for søk; Nettlogg.

Jane Fonda Grace Wig
T10 League I Morgen Kamper
Schwab Cd Renter
Martin Luther King Jr-dagen I 2020
Dagtilbud For Lunsj I 12 Måneder
Red Hulk Marvel Cinematic Universe
Turkise Og Svarte Onyxringer
Sigma Betydning Matematikk
Grunnlegger Av Shang-dynastiet
Ingefær Til Svart Hår
Three Brothers Documentary
Pioneer Woman Tater Tot Hotdish
Australske Hard Rock Bands
Arbeidsavdelingskontoret I Nærheten Av Meg
Macy's The Sak Vesker
Langt For Gammel
Minst Til Største Star Planet Solar System Galaxy Universe
Soclean 2 Go Travel Cpap
Alle Clad Wok Pan
Line Design Art
Søk På Amazon Cyber ​​Monday-tilbud
Gore Running Vest
Audi Tt S 2010
Ookla App For Windows
Restaurant Eiendom Nær Meg
Chow Chow German Shepherd Mix
Weber Genesis 6 Burner Grill
Gips Taping Banjo
Thunderbird Hospital Akuttmottak
Grey Drop Cloth
Brukt Tilpassede Felger
Beste Smaks-tomater Til Smørbrød
Morris And Essex Linebilletter
Bmw X5m 2019 Gjennomgang
Jdk For Windows 10 Gratis Nedlasting
Megan Navn Betydning
Golf Cap Marker
Celestron Smartphone Adapter Nexyz
Ncaa Basketball Conference Rankings 2019
Vil Du Ta En Titt På Det
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22