Oversett Engelsk Kinesisk Mandarin // buyu544.com
Thermo Pizza Base | Venture Card Vs Chase Sapphire | Single Rider Tokyo Disneysea | Vers Om Vår Identitet | Svart Hår Med Platinestrik | Bourgogne Barsel | Frcs Vat Return Form | Keratinbehandling Svart Hår | Brystmasse I Svangerskapet

Oversett fra norsk til kinesisk Kinesisk oversettelse Baltic Media. Det kinesiske språket. Kinesisk - er ei språkgruppe i den sinotibetanske språkfamilien. Kinesisk domineres av talespråket mandarin, og «kinesisk» brukes gjerne metonymt som synonym for mandarin. Språket skrives med kinesiske skrifttegn, kjent som hanzi 汉字 Hanzi, «han-skrift». Kinesisk er et unikt og forholdsvis vanskelig språk. Dessuten skiller det seg markant fra norsk, noe som innebærer at det kan være ganske krevende og utfordrende å oversette mellom norsk og kinesisk. Til forskjell fra andre store språk, benytter kinesisk mer enn ett bokstavsystem.

Oversettelse for 'standard kinesisk' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. bab.la arrow_drop_down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation. Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk. Talespråket kalles mandarin og de to benevnelsene opptrer som oftest som synonymer for hverandre. Kinesisk er det språket i verden som snakkes av flest mennesker, noe som er naturlig med tanke på at det Kinas offisielle språk – det landet i verden med høyest innbyggertall. I dette øyeblikk, den Engelsk - Kinesisk Ordbok har en rekke 882 ord i engelsk som 201,293 oversettelser av vanlige og mindre vanlig uttrykk, blir, på samme tid, rask og enkel å bruke. 25. Bare en kinesisk journalist satt på sin plass.: 26. Beachparty ved elven, kinesisk aften på en kinarestaurant, bursdagsselskap, folkefest på Schloss Klessheim tre dager til ende. 27. Bedriftsledere inviterer i stor utstrekning misjonærer og kristne grupper, og vi er svært eftertraktet som sproglærere i engelskklasser, der det er full anledning til å samtale om bibelske emner, sier.

Denne artikkelen inneholder en liste over kilder, litteratur eller eksterne lenker, men enkeltopplysninger lar seg ikke verifisere fordi det mangler konkrete kildehenvisninger i form av fotnotebaserte referanser.Du kan hjelpe til med å sjekke opplysningene mot kildemateriale og legge inn referanser. Opplysninger uten kildehenvisning i form av referanser kan bli fjernet. Oversett samtaler. Si «Ok Google». Si en kommando som dette: Vær italiensktolk for meg. Hjelp meg med å snakke spansk. Tolk fra polsk til dansk. Kinesisk tolk. Slå på tolkemodus. Hvis du ikke har valgt noen språk ennå, må du velge hvilke du vil bruke. Når du. ‎Snakk og oversett er en uunnværlig tale- og tekstoversetter som gjør det effektivt å kommunisere i ethvert hjørne av verden. SUPRE OVERSETTELSESMULIGHETER: Splitter ny Apple Watch-app Ny Snap-modus: Bare knips et bilde av teksten eller gjenstanden du. Tjenesten inkluderer inntil 2500 ord oversettelse fra Engelsk til Kinesisk Mandarin, 2 redigeringer inkludert i prisen. – Om teksten overskrider 2500 ord vil du være nødt til å kjøpe ekstra tjenester på 500 ekstra ord. Instruksjoner. 1. Kjøp pakken som gjelder for ditt behov.

Giampietrino Salvator Mundi
Fs2 Directv Channel
D3 Volleyball Mesterskap
Garasjestøvsuger
Beste Flueflukt For Ørret
Sides Å Gå Med Kyllingben
Metropolitan Opera Ring Cycle 2019
Venison Roast Slow Cooker Recipe
Golf Gti Serviceintervaller
Hotell Med Kjøkken Og Boblebad
Secret Treasures Boyshort
Platform Ankelstøvler Tykk Hæl
Jord Og Solrotasjon Og Revolusjon
2016 Lexus Is300 Eksos
Keramisk Servantskål
En Ordbok For Synonymer Og Antonymer Kalles
Venom Daddy's Home
Ncert Løsning Av Den Siste Leksjonen
Ekstremer Math Definition
Filt Bump On Cervix
Philips Kompakt Lysstoffrør
Ovn Temp Pot Roast
Bønn For Ikke Å Bli Syk
Dodge Ram Srt 10 Vekt
Teddy Face Pomeranian Til Salgs
Etl Til Txt
Dumbbell Hang Pull
Tank Tech Rv Behandling
De Beste Tilbudene For Alt Inkludert
Meningsmåling 2. Folkeavstemning
Golisi S30 Imr 18650
Bhel Civilingeniørrekruttering 2018
Uniqlo Rain Mac
The Dark Vineyard Av Martin Walker
Enkel Grønne Salater For Store Grupper
Got All Seasons List
Sidedisk Å Servere Med Fisk
De Beste Skoene Å Jobbe På Kjøkkenet
Pythagoras Uttal Storbritannia
Å Spise Druer Og Amme
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22