Motsatt Betydning Av Robust // buyu544.com
Thermo Pizza Base | Venture Card Vs Chase Sapphire | Single Rider Tokyo Disneysea | Vers Om Vår Identitet | Svart Hår Med Platinestrik | Bourgogne Barsel | Frcs Vat Return Form | Keratinbehandling Svart Hår | Brystmasse I Svangerskapet

først het det aktiv, i betydning handlende og motsatt av passiv. Så kom ordet proaktiv, som skulle måtte bety enda mer handlende, og motsatt av propassiv Bergensavisen 06.01.2010/3 Del denne artikkelen: Send oss en kommentar til denne artikkelen. 14.1 Ord med motsatt betydning. 14.2 Adjektiv eller adverb? 14.3 ut - ute? 14.4 hjem - hjemme? 14.5 Setning med adverb. Nødvendig programvare. Kontakt oss. Rettigheter. Sist oppdatert: 07.07.2008. BETYDNING OG BRUK. INNHOLDSFORTEGNELSE. som vender, som foregår den motsatte vei av den vanlige eller motsatt av det som er nevnt tidligere. EKSEMPLER. de reiste fra sør til nord og omvendt. i omvendt rekkefølge. SITATER [de negative bilder] får omvendt lys og skygge Henrik Ibsen: Peer Gynt 1874 255.

Ordet motsatt brukes vanligvis i midten av en setning og uttalt akkurat som det høres ut. Det kan også brukes i mer formelle sammenhenger. Vi er stolte og glade for at du brukerfor å finne synonymer og forklaringer for ordets betydning.har ambisjonen om å være Norges beste synonymordbok. BETYDNING OG BRUK. 1. diametralt motsatt. stikk motsatt. NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur Redaksjonen holder til i Grensen 3, 0159 Oslo Kontakt redaksjonen for NAOB – Det Norske Akademis ordbok. Om bruk av. Antonymer, ord som har motsatt betydning av hverandre; Dette er en pekerside, og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet. Hvis du har fulgt en lenke hit, kan du kanskje gå tilbake og rette den så den peker direkte til riktig artikkel. Ansette, tilsette. En kursholder påstod at ordene ansatt og tilsatt ikke betyr det samme. Han sa at en er tilsatt så lenge en er i midlertidig stilling, vikar eller på prøve,.

Ord som har motsatt eller kontrasterende betydning kalles antonymer. Slike ordpar strukturerer et språk, og er nyttig å kjenne både på morsmålet og når man tilegner seg et fremmedspråk. Boken er et nyttig hjelpemiddel for alle som lærer norsk eller tysk, eller arbeider med norske og tyske tekster. Det latinske ordet endret sin betydning fra det opprinnelige «under føttene, motsatt side» til «de med føttene motsatt» som refererte til et hypotetiske folk som bodde på motsatt side av Jorden. Illustrasjoner fra Middelalderen fremstilte dem som «omvendte» folk. Av gravide kvinner som hadde inntatt middelet ble det i årene etter 1958 født omkring 8 000 misdannede barn på verdensbasis, som manglet både armer og ben. Thalidomid er siden blitt kalt tilbake fra markedet, og man har nå funnet ut av at thalidomid inneholder et asymmetrisk karbonatom, som medfører speilbildeisomeri. Om Store norske leksikon. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Med to millioner brukere i måneden og 300 000 leste artikler hver dag er leksikonet Norges største nettsted for forskningsformidling. Her skal nok imøtegå bety noe i retning av føye seg etter, tilpasse seg flere boliger på et nytt felt vil gi plass til nye innbyggere. Det er altså uriktig, og faktisk villedende, bruk av ordet. Det blir gjerne misvisende når man bruker et ord i den tro at det har en motsatt betydning av den riktige.

Ord blir tenkt på som den minste meningsfulle enhet av tale som kan stå av seg selv. Dette korrelerer fonemer enheter av lyd til leksemer enheter av betydning. Men noen skrevne ord er ikke minimale frie former, da de ikke er meningsbærende om de står alene for eksempel the og of. Sett sammen par av ord som betyr det motsatte. Kombiner elementene til høyre med elementene til venstre slik at parene har motsatt betydning. Neste oppgave => Sjekk. OK. Norwegian on the Web - NoW2 2.13 Adjektiv: antonymer. Sett sammen par av ord som betyr det motsatte. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Med to millioner brukere i måneden og 300 000 leste artikler hver dag er leksikonet Norges største nettsted for forskningsformidling. Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser/organisasjoner. motsatt av. Substantiv. antonym n bokmål/riksmål/nynorsk et ord som betyr det motsatte av et annet ord. Pen er et antonym av stygg; ung er et antonym av gammel. Etymologi. Fra gammelgresk ἀντί-anti «motsatt» og -onym <. ord som betyr det motsatte av et annet ord.

Norsk: ·motstandsdyktig overfor slit ell. belastninger; som ikke så lett går i stykker eller nedbrytes··robust. Synonym er et ord som har samme betydning, eller nesten samme betydning, som et annet ord, men ulik form. For eksempel er hund og bikkje synonymer, og det samme gjelder pus og katt.Noen mer abstrakte eksempler er forstå, fatte og begripe, eller fort, raskt og hurtig.Ord som betyr det motsatte av hverandre, kalles antonymer. Altruisme, uselvisk og offervillig holdning og handling overfor andre. Altruisme er det motsatte av egoisme. Ordet er laget av den franske filosofen Auguste Comte 1798-1857. Altruisme brukes i ulike fagdisipliner. Innen biologi snakker man gjerne om altruistisk atferd i forbindelse at individer innen samme bestand hjelper hverandre. Det forklares med såkalt slektskapsseleksjon. Autoantonym også skrevet auto-antonym, kontranym, janusord etter den romerske guden Janus med to ansikter og liknende navn er utenlandske betegnelser og begreper på et ord som har to motsatte betydninger. Autoantonym er altså et ord som er sin egen motsetning. Begrepet kan også forklares som «et ord som er et antonym 'ord med motsatt betydning' til seg selv» eller «et ord som har.

Motsatt Betydning Av Robust

Mens sju i kontrollgruppa mener at slik inspirasjon var av stor betydning for sin egen satsing, er tre av utøverne i prestasjonsgruppa av tilsvarende oppfatning. En i prestasjonsgruppa utrykker det slik: “Det har vel hatt betydning hele veien, sikkert. Jeg har alltid sett opp til gode idrettsfolk. Det gjør jeg i dag også. Jeg lurer på hvorfor «grinebiter» har fått en helt motsatt betydning på norsk enn hva det er på dansk. Svar: Du nevner et tilfelle hvor en grunnbetydning har utviklet seg i forskjellige retninger. Slikt forekommer ofte, men det er stort sett tale om mindre forskjeller enn i ditt tilfelle. 29.09.2015 · Hva heter det når noe er stikk motsatt av noe? Ordet begynner på P » Samfunn og verden » Språk og navn; Logg inn for å følge dette. Følgere 0. Et ord som har stikk motsatt betydning fra et annet. Eksempler på antonymer: Rask og treig. Høy og lav. Snill og slem.

4.5 Antonymer: Lag par av ord som har motsatt betydning. Kombiner elementene til høyre med elementene til venstre. Neste oppgave => Sjekk. OK. Norwegian on the Web - NoW2 4.5 Antonymer: Lag par av ord som har motsatt betydning. Motsatt er et adjektiv på 7 bokstaver som blir godkjent i ordspill som Scrabble og Wordfeud. Det inneholder følgende bokstaver: A M O S T T T sortert alfabetisk. Ordet motsatt har 2 vokaler og 5 konsonanter. Sjubokstavsordet har to stavelser. Ordet kan. Rettigheter. Sist oppdatert: 08.07.2008 © Cappelen Damm AS.

Emojier har tatt verden med storm. I 2018 finnes det ikke mindre enn 2823 godkjente emojier. Det er mange som produserer og foreslår emojier, men alle må godkjennes i Unicode Consortium Standard før de blir tilgjengelige internasjonalt. Ordet emoji Ordet emoji kommer fra det japanske ordet emoji, som direkte oversatt betyr bildetegn. Emojier er en. I Norsk ordbok med 1000 illustrasjoner, s. 252 finner vi denne definisjonen av ordet: ”forfordele ved fordeling gi en mindre enn han har krav på”. Men svært mange oppfatter ordet motsatt, jf. ditt eksempel ”Ledelsen er forfordelt med høy lønn, bonus og aksjeopsjoner”. : primære sykdommer som ikke er en følge av andre sykdommer primære sykdommer som ikke er en følge av andre sykdommer / den primære helsetjenesten se primærhelsetjeneste den primære helsetjenesten se primærhelsetjeneste / vår primære oppgave er å gi informasjon vår primære oppgave er å gi informasjon / den primære betydning av. Kapittel 7 Adjektiv. Her finner du oppgaver til kapittel 7 i Praktisk norsk 2 side 73-79. Kapitlet tar for seg disse emnene: Adjektivet beskriver; Bøyning av adjektivet.

Fra regjeringshold, fra direktorat og politimestere snakkes det varmt om «nærpolitireformen», der man smiler bredt, legger ned haugevis av lensmannskontor og lover at dette blir bedre enn før. Ordet nærpolitireform har nærmest blitt et autoantonymt ord, dvs ord som får motsatt betydning av.

M Squared To Cm Squared
Gammeldags Butterscotch Pie From Scratch
Renesmee Eldre Skuespillernavn
Bilderamme For 4 5x7 Bilder
Sony Bravia 50 Tommers Led
Instagram Markedsføringsstrategi
Phd Mba Karrierevei
Boozing Meaning In Bengali
Sage Color Swatch
Sidi Kaos Sykkelsko
Last Ned Opera Pc Offline Installer
Mr Chandramouli Gjennomgang
Uttrekkbart Utendørs Bord Av Teak
Camber Energy Lager
Tk 711 Flystatus I Dag
Printing On Hats Near Me
Al Safa Hajj & Umrah Tours
Takk Brev Farvel Til Kollegene
Rocket Dog Loki
Blåmerke Føles Varm
Brukt 2008 Camaro
Red Workout Tank Top
Rizzoli Kunstbøker
Gratis Ansattes Søk Etter Arbeidsgivere
Akers Stock News
Mongodb Mongoose Tutorial
Rekrutteringsselskaper I Nærheten Av Meg
Purple Pigeon Dunks
Baby Alive Real As Can Be Target
Jeg Ville Dra Dit
Tourmaline Crystal Halskjede
Occipital Nevralgi Multippel Sklerose
Antrekk Med Rød Og Svart Flanell
1973 Europacupfinale
Konsolidert Balanseformat I Excel
Phonepe Fraud Reporting
En Kort Historie Om Tid 2018
Mega Million Numbers For Fredag ​​14. September 2018
Gold Hoop Septum
Glansbombe Fenty Sephora
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22