Medfødt Cystisk Bronkiektase // buyu544.com
Thermo Pizza Base | Venture Card Vs Chase Sapphire | Single Rider Tokyo Disneysea | Vers Om Vår Identitet | Svart Hår Med Platinestrik | Bourgogne Barsel | Frcs Vat Return Form | Keratinbehandling Svart Hår

Cystisk fibrose CF er en medfødt, arvelig sykdom som kan ramme flere av kroppens organer. Den skyldes feil i et gen som fører til en defekt i cellenes evne til å regulere saltbalansen i forskjellige vev i kroppen. Det er stor forskjell i. Cystisk fibrose-Åndedrettsmedisin-Indremedisin-, Top Navigation. Søke. Cystisk fibrose er en medfødt og arvelig sykdom som fører til at de slimproduserende kjertlene i kroppen skiller ut et altfor seigt slim. Vi bryr oss om ditt personvern. Lommelegen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å. Cystisk fibrose oppdages vanligvis i småbarnsalderen. Symptomer. Det vanligste symptomet på bronkiektasier er langvarig hoste med dannelse av mye slim sputum. Du kan også føle deg tungpusten og trøtt, høre pipelyder fra lungene og en sjelden gang hoste opp blod. Denne tilstanden kan være et resultat av en medfødt misdannelse som cystisk fibrose, eller det kan bli kjøpt opp, som i tilfelle av folk som opplever kroniske lungeinfeksjoner. Bronkiektasi er forårsaket av en opphoping av slim i bronkiene, noe som fører til at rørene for å utvide og svekke.

Cystisk fibrose er en medfødt og arvelig sykdom som fører til at de slimproduserende kjertlene i kroppen skiller ut et altfor seigt slim sekret. Dette påvirker fremfor alt lungene, bukspyttkjertelen og mage-tarmkanalen. Sykdommen kan gi pustebesvær, infeksjoner i lungene og dårlig næringsopptak. Medfødt nedsatt utvikling av bronkier og deres forgrening, noe som fører til dannelse av medfødt bronkiektase. De observeres bare hos 6% av pasientene. Medfødt bronkiektase er også karakteristiske Kartegenera syndrom omvendt arrangement av legemer, bronkiektasi, sinusitt, ubevegelighet av cilia av ciliated epitel, infertilitet hos menn på grunn av en skarp brudd på sperm. Noen pasienter med kronisk bronkitt og KOLS utvikler bronkiektasier i lungene, og det skjer ofte ved cystisk fibrose. Det kan også komme hos ellers friske etter en kraftig lungebetennelse. Skisse av bronkografi utsnitt med 1 sylindrisk A og 1 sakkulær B bronkiektasi. Ill.: K.Aas. Bronkiektasi er en sykelig utvidelse av én eller flere bronkialgrener. Bronkiektasier kan være lokalisert til ett lungesegment eller til bronkier i større deler av lungene.

Medfødt Cystisk Bronkiektase

Definition og årsager til bronkiektasi. Bronkiektasi betyder vedvarende udvidelse af en eller flere bronkier. Sygdommen har været kendt i mere ind 200 år. Den kan være til stede alene eller være en del af en anden lungelidelse fx sarkoi dose. Hos enkelte er der tale om en medfødt tilstand. Årsaken til bronkiektasi. Uansett årsak, bronkiektasi er dessverre en kronisk sykdom, som betyr at den vil være der hele livet. Den kan være medfødt hvis et barn blir født med bronkier som ikke fungerer som de skal eller oppstå som en konsekvens av en komplikasjon på grunn av en annen sykdom.

Nerver Forårsaker Magesmerter
Brukt Lexus Suv Cargurus
Digital Offentlig Kunst
Assistert Living Cna Jobber I Nærheten Av Meg
Bygg Utvendig Dørkarme
42 Sek Til Eur
Pipe Cleaner Christmas
Mha Health Administration
En Introduksjon Til Xml And Web Technologies Pdf
Blonder Frontal På Kort Hår
Rette Og Krøllete Frisyrer
Forgotten Tribes Harem Pants
Dockers Slim Fit Skjorte
Flyselskap Financial Credit Union Viscount
Saks Fifth Avenue Kredittkorttjenester
Benkramper På 17 Uker Gravid
Diffuse Liten Fartøyssykdom
Adidas Cf Advantage Cloudfoam
Endre PDF Til Word-dokument Gratis Nedlasting
Beste Batteri For G37
Tusen Dollar Om Dagen For Livet
Mest Stressende Karrierer
Beetle Blade Maze Runner
Forkortelse For Desimal
Legg Til Bruker I Gmail-kontoen
God Morgen Tenker Bilder På Hindi
Elias Xtreme Ghost Pepper
2 Delt Av 50
1974 Rolls Royce
Bachelor Of Science In Management Information Systems
Sitater For Å Si Til Kjæresten Din
Tafe Landscape Design
Fløyelssko Herrer
Fiu Fotballspillere
Keter Shed 7x5
Innfødt Tysk Høyttaler
Cabrini University Majors
A1 Detektivbyrå
Del Filoverføring
R Panel Hjem Depot
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22