Introduksjon Til Antikkens Greske Historie // buyu544.com
Thermo Pizza Base | Venture Card Vs Chase Sapphire | Single Rider Tokyo Disneysea | Vers Om Vår Identitet | Svart Hår Med Platinestrik | Bourgogne Barsel | Frcs Vat Return Form | Keratinbehandling Svart Hår | Brystmasse I Svangerskapet

R. undt 1300 f.v.t. hadde et folkeslag som snakket en tidlig form for gresk befolket nesten hele fastlandshellas. De var kjent som mykenerne og deres historie og myter la grunnlaget for det som senere skulle bli den greske kulturen. Hovedstaden, Mykene, var omringet av imponerende forsvarsverker bygget over halvannet århundre. 2. Bruk Quizlet til å repetere fakta og begreper. Eller spill Kahoot om gresk antikken eller Kahoot om romersk antikken. 3. Bruk disposisjonene vi lager i timene til å øve på muntlig presentasjon. 4. Bruk kapitlene 1 og 2 i Tidslinjer som oppslagsverk i ditt etterarbeid frem mot eksamen. Historie. Gresk er et indoeuropeisk språk på lik linje med eksempelvis norsk, tysk, og fransk, men innenfor den indoeuropeiske språkfamilie synes det som om er gresk er nærmest beslektet med de indoariske språk som sanskrit, hindi, urdu, iranske språk for eksempel avestisk, persisk, kurdisk og armensk.Disse språkgruppene er derfor sannsynligvis etterkommere av indoeuropeiske. ANT1101 Antikkens historie 15 Høst ANT1102 Antikkens litteratur 15 Vår EXFAC0008 Tekst og argumentasjon 7,5 Høst EXFAC0015 Historien i samfunnet 7,5 Høst EXFAC0017 Introduksjon til humaniora, språk- og litteraturstudier 7,5 Høst EXPH0003 Examen philosophicum for humaniora og samfunnsvitenskap 7,5 Høst Ja 1 GRE1101 Innføring i gresk 15.

10.02.2020 · KUN1000 – Introduksjon til kunsthistorie 10 studiepoeng 10: KUN1001 – Billedkunst og arkitektur fra antikken til renessansen 20 studiepoeng 20: KUN1002 – Billedkunst og arkitektur fra barokk til samtid 20 studiepoeng 20: KUN1003 – Introduksjon til visuelle studier 10 studiepoeng 10: KUN2000 – Estetikkens historie 10. Begrep. Mesopotamia, navnet stammer fra gresk og betyr toflodslandet, dvs. landet mellom elvene Eufrat og Tigris i nåværende Irak. agora, sentrum i de greske bystatene. Fungerte både som møtested og markedsplass, torg. akropolis, mange greske bystater hadde en akropolis, det vil si en høyby eller borg. Atens akropolis er den mest kjente. akvedukt, en kunstig vanningskanal av stein.

Introduksjon til humaniora, språk- og litteraturstudium. ANT1101 Antikkens historie LAT1001 Innføring i latin eller. dypning i enten latin eller gresk eller antikkens kultur, kan fritt velge fag 2 innen humanistiske fag, samfunnsvitenskapelige fag og realfag ved NTNU. Notater brukt som øving til historieprøve om Antikken i Hellas og Romerriket. Notatene er grundig skrevet og inneholder de mest sentrale opplysningene fra kapitlene om Romerriket og Antikkens Hellas i historieboken til Vg2. Den gresk-romerske antikken har påvirket også vår tid. Vi finner spor fra denne epoken både i dagens politiske systemer og i kunst og arkitektur. Hvis vi ser på Roma som eksempel, vet vi at Romas befolkning alltid har levd tett på minnene fra byens storhetstid.

Antikkens påvirkning på arkitekturen. Hvilket trekk ved templenes utforming mener tekstforfatteren er blitt et vandremotiv i arkitekturen opp gjennom historien? Hva mener forfatteren er årsaken til at nettopp dette trekket ved de greske templene har hatt så stor påvirkningskraft? Dette emnet gir en introduksjon til gresk og romersk mytologi,. Emnet kaster et blikk på rollen mytologi har i antikkens kulturelle og religiøse miljø, forholdet mellom det menneskelige og det guddommelige, det moralske aspektet man ofte finner i slike historier, og resepsjonen av forskjellige myter i senere litteratur.

Dove Dusjgel Gel Dypt Nærende
Se Fsn Nord
Amazon Selgers Sentralskatter
Gay And Straight Boys
18v Trådløs Slagnøkkel
Utenfor Min Venstre Fot Gjør Vondt
Oss Polo Vattert Jakke
Enkelt Minecraft Beach House
Dyrest Cartier Forlovelsesring
Engelsk Hvilken Vs Det
Kan Du Gjennomføre Laser Øyeoperasjoner For Lesebriller
Beste Krem ​​for Fjerning Av Svart Flekk
Willa Cather Nabo Rosicky
Opplyst Påfugl Juledekorasjon
Halloween Halvliter Briller
Servier Medisinsk Representant
Otg Pendrive 16 GB Hk
Lagrede Jobber Google
Old Family Red Nose Pitbull Valper Til Salgs
Fcr Tendon Transfer
Butikkjobber Walmart Hiring
Frozen Buddha Bowls
Bønn For Sårende Forhold
Big Bash Live Radio Kommentar
Cussing Coloring Book For Voksne
Avfallsrør Med Dobbel Vask
Mendeley Nettleser
Sri Balaji Photos
Morsomme Steder For Helgeturer
My Melody Stuffed Animal
Link Shortener Script Gratis
Svenske Tennisspiller 1980 Grand Slam
Beste Caterpillar-støvler
Cantina Rooftop Lounge
Portugisiske Fornavn
Kath Bloom Før Soloppgang
Sephora Ansiktspulver
Håper Slutt Rødvin
Hunderaser Minst Om Til Størst
Gratis Telefonnummer-app For Android
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22