Herlig Lv-veske // buyu544.com
Thermo Pizza Base | Venture Card Vs Chase Sapphire | Single Rider Tokyo Disneysea | Vers Om Vår Identitet | Svart Hår Med Platinestrik | Bourgogne Barsel | Frcs Vat Return Form | Keratinbehandling Svart Hår

Hanna Vaage – Louis Vuitton Alma MM.

Etter mye leting i San Francisco fant jeg den endelig i New York. Snakker selfølgelig om min nye Louis Vuitton. Jeg elsker den, rett og slett. Noen vil kanskje si at det er harry å eie en Louis Vuitton, men det bryr jeg meg ingenting om. Den passer meg perfekt og er absolutt verdt alle pengene jeg b. Nååå, så herlig og sommerslig gave til venninnen din Inger Marie!! Utrolig flotte kreasjoner du viser frem i det ene innlegget etter det andre. Tydelig at det er inspirert av sesongen, heeerlig:D Har mistet kortlagingsgnisten for tiden eller kanskje skyldes det bare slakk og. Hei! I dag stod vi opp seeent. Vi dro nemlig "ut" i går etter middagen og kom vel ikke hjem før 5-6 tiden på morningen. Først var vi på et lite sted som heter Forum og drakk, og så dro vi til et nytt sted. Der hadde de masse morsomt som biljardbord og dart, dere kan tro det blir stemning av sånt Jannhild Askøy, Norway Jannhild Jannhild er mitt navn, jeg er 39år, kommer fra Kvinnherad, nærmere bestemt vakre Halsnøy. Har budd på Askøy siden okt 2000, sammen med mannen min Arne og våre tre barn på 15, 14 og 8år. Inger Marie heter jeg og er 50 år, gift og har 2 barn. Jeg ble dratt inn i denne stempel verden for endel år siden av en venninne. Siden den dagen har jeg vært hekta.

Hvorfor jeg absolutt skulle lage en eske med skyvelokk vet jeg ikke, men når en fiks ide setter seg fast i hodet, er det vanskelig å bli kvitt den: I hodet mitt var ideen god, men i praksis var det litt mer krunglete. 22.02.2010 · For litt siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne holde et minikurs på Scrappehuset, og det takket jeg selvfølgelig ja til.Med tanke på at det er både Valentines Day og morsdag på søndag, lagde jeg en liten "hjerte-veske" som skal fylles med sjokolade eller annet snadder. Herlig julekort, og det motivet var kjempefint fargelagt. Jeg gleder meg til å fargelegge det selv. har bare ikke fått tid enda. Historien om min uekte LV veske. for 2 år siden Kort och Pyssel. Distressbakgrund och fler tags for 2 år siden eli's kort. Bursdagskort til Mikkel 19 år for 2 år siden. Men i min verden derimot, er gult en helt fantastisk herlig farge. Og det er dette kortet også. Min stemme gikk til denne skjønne jenta. Ha en herlig dag. Klem:o 29. mars 2012 kl. 09:09 Frk. Historien om min uekte LV veske. for 2 år siden Cards By Kim. Everything stops for tea! for 2 år siden Stampin'Up!

– reklame: pressetur med frankrikes turistråd – Denne bloggposten har jeg gledet meg til å dele, for Walk with Coco-utflukten vi gjorde i Paris var så utrolig fin og er virkelig noe jeg anbefaler! Vi møtte opp på avtalt sted og gikk til det som visstnok hadde vært en av favorittspottene til Coco Chanel i. Da er jeg hjemme igjen etter noen flotte Hamar-dager. Skikkelig 'booster' for sjela, rett og slett! Å være på besøk hos Kirsten og familie e.

Mariannes papirverden.En vårlig eske - Pion Design.

Heihei! Startet første dagen i Bangkok med frokost ved bassenget. Solte oss og spiste i ca 1 time før det var klart for å utforske byen litt. Desverre er det litt uroligheter her nede og mye protester, noe som gjør at mange gater er stengt og det blir mye surr. Men vi tok hvertfall t-banen til et s. Jeg kom fremst i køen og ventet på min tur, da fra SIDEN kom det to russere eller noe slikt, en dame på 30 i sine Puma-sko og LV veske, og mann på 50-60 med solbrillene sine på. De stilte seg ved siden av meg. Utenfor køen, mens det sto folk bak meg. Kom til å klikke hvis de skulle snike foran meg nå. Men heldigvis gjorde de ikke det.

12.11.2013 · Har begynt på et prosjekt som handler om klesstilene til ungdom i vgs alder i oslo øst og vest. Det jeg lurer på da, hva er det som egentlig kjennetegner vestkant-stil? Hvilke merker, evt plagg er det som er populært? Er det ralph lauren skjorter med michael kors vesker, parajumper? Hvordan ser m. Jeg har brukt de nye papirene fra 3ndy Papir. Motivet har jeg kjøpt hos Joanna Sheen, og jeg har fargelagt med Prisma Colors. Jeg har brukt swirlestempler fra Ladybug and Friends og Stempelglede, og tekster fra Kreativ Hobby, og Stempelglede. For en herlig historie! Denne gjemmer jeg unna til en tung dag, for slike ord og tanker er gode og akk så sanne på slike dager;o I dag også selvsagt! Tror jeg må invitere til kaffe igjen i dag, hehe. Ha en strålende dag:o 16:14. Jeg har laget en tutorial for StampARTic om hvordan mine doble julekurvkort blir til. Ta gjerne turen innom StampARTic og ta en titt: Her har jeg brukt motiv fra Sarah Kay, og tekst fra NSS. Jeg har fargelagt med Copics.

Ønsker alle en herlig dag! Lagt inn av Desirée kl. 17:08 1 kommentar: Send dette via e-post Blogg dette! Del på Twitter Del på Facebook Del på Pinterest. Historien om min uekte LV veske. for 2 år siden Lena Katrine`s Scrappeskreppe. GDT Ett trykk 03/2014 for 4 år siden limogglitter. Christmas card in March for 4 år siden. Maryann Laursen sa. Hvor er det en flot kuffert I har lavet, og med en masse sjovt indhold i også. Lavede selv en skrub af kuffert til mit barnebarn, da hun blev student, og den var bestemt også et hit. God kveld kjære leser <3 Jeg vet jeg har vært en elendig blogger i det siste, men har enda en del å tenke på, som jeg tidligere har nevnt til dere. Så bloggingen blir desverre nedprioritert. De siste dagene har vi bare koset oss masse ute i det strålende været. Har vært fantastiske 26 varmegrad. Hos Mariannes papirverden så jeg ett lekkert sjokoladekort! Hun er så utrolig dyktig og kreativ! Og snill som deler med oss. Men malen var i cm og jeg bruker bare inch når jeg lager noe, så jeg lagde min egen mal på 200 g sjokoladekort. Hei! Jeg heter Tonje Eggan og er 38 år. Jeg bor i Vårsetergrenda på Lillehammer. Til daglig jobber jeg som lærer i barneskolen. Når kveldene ikke går med til skolearbeid og diverse aktiviteter, så prøver jeg å få satt meg ved hobbypulten min. Oppdaget hobbyen for snart ti år siden, og en herlig.

mandag, juli 02, 2007. Herlig fjelltur i helga Søndag som var dro vi på fjellet, og håpet på fisk. Heldige oss fikk 2 flotte fisker, og i tillegg viste været. seg fra sin fineste side! Vindstille og sol! På sånne dager kan syden være syden, og jeg blir minnet på hvorfor. vi egentlig bor her oppe! Lagt inn av. For en utrolig herlig gave! Denne skal jeg jammen huske på neste gang jeg kjenner noen som jubilerer! Stilige kort og nydelig eske! Klem 22. november 2010 kl. 15:11. Historien om min uekte LV veske. for 2 år siden heidis-kreativerom. Priser mine kort, lykter, kurver, sjokoladekort, album for 2. Jubilanten bor på en gård, og da var det fint å kunne reflektere det med disse to "frimerkene" som er klippet ut fra et Pion papir. Sommerfuglene er også klippet ut fra det samme klippearket.

Kirstens BloggMinikurs på Scrappehuset.

Det første temaet i boka er om din indre kraft, eller det forfatteren kaller Pippi Power. Det fine med denne kraften er at det ikke noe nytt vi skal skape eller skaffe oss. Har prøvd meg på å scraplifte for aller første gang! Skikkelig utfordrende for ei som vanligvis ikke klarer å holde seg til en plan i mer en. 18.01.2010 · Jeg har brukt et nydelig mønsterark fra 3ndypapir.Stempelteksten Gledelig Jul er fra Unik Stempel Design. Ellers har jeg pyntet med blomster, bånd, perler og metallpynt som du finner i nettbutikken til Unik Hobby. I've used this beautiful paper from 3ndypapir, and a. I dag har jeg vært på Bondens Marked og oppdaget en fantastisk plommegløgg. Jeg reiste dit i ens ærend av anbefaling fra en bekjent. Plommegløggen produseres på Nordre Skott Gård i Skotselv.

Litt om meg.? Tja.:- Rastløs fra innerst til ytterst. Elsker havet, og helst sett fra undersiden. Fotograferer eller lager kort når jeg ikke dykker. Mor til verdens herligste to jenter. Matmor til en herlig Alaskan Malamute og en Fransk Vedder på størrelse med en hest.

E39 M5 Style 65
Kule Stål Tå Arbeidssko
Hot Wheels Greddy
Forskjell Mellom Viral Feber Og Bakteriell Feber
64 Bits Basert Prosessor
Ibm Watson Crm
Stone Animal Statues
On My Block Fanfiction
Database Black Desert Online
Rcb Today Match Playing 11
Røde Buler Etter Bruk Av Hårfjerningskrem
Uva School Of Public Health
3 I 1 Playard
Blekemiddel Og Mygg
Iphone 8 Plus At & T
Gynekolog I Nærheten Av Meg Som Godtar Medicaid
Gjeldsrådgivningstjeneste For Ideelle Organisasjoner
Samsung Note 8 And S9 Plus
Doc Martens Jadon Red
Gully Boy Se Film
Sperry Top Sider Boys
Ua Fish Hook Cap
Ansiktet Ditt Er Ute Av Visningen
Red Sox World Series Bundet
Billig Rovdyr Bærbar PC
Kfc Jobber I Nærheten Av Meg
Vennlighet Rock Movement
White Nike Pants Mens
Når Blir Duggpunktet Ubehagelig
Høyre Arm Føles Numm
Dunedin Blue Jays
Chase Total Checking Card
Pdf Til Xml Mac
Sketcher Dress Sandaler
Mørkegrå Sengetøy
Googles Mål Og Mål 2017
Hvit Maxi Kjole Størrelse 22
Comic Perversion Law And Order Svu
Optimus Primal Beast Machines Toy
Viral Sår Hals Rettsmidler
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22